Distriktsserien 2014-15

Västergötlands Distriksserie säsongen 2014-15.

 

Här kommer information om spelplatser m.m:

26:e Oktober, Alingsås i Hillsalen (där vi spelade förra säsongen)

30:e November, Vara i IOGT-huset på Hotellgatan

22:e Februari, Vårgårda (återkommer angående lokal)

 

De lag som deltar är:

Skara SS lag 3, Skara SS lag 4, Lidköpings SS lag 2, Lidköpings SS lag 3, Vara SS, SA Mark lag 2, Alingsås lag 2 och Borås/Fristad SK.

Eftersom vi i år är jämt antal lag har frågan dykt upp angående eventuellt en Berger grupp där alla möter alla. För att det skall fungera över tre sammandrag får man spela tre matcher sista sammandraget i Vårgårda. En tanke vore att man spelar rond 5 med vanlig betänketid och rond 6-7 som entimmes partier. Detta för att dagen inte skall bli alltför lång. Ett annat alternativ är att man spelar de tre sista ronderna som entimmespartier. Man kan ju också börja en timme tidigare sista sammankomsten? Fundera över detta och hör gärna av er om ni har synpunkter. Hör vi inget så bestämmer vi hur vi gör, första sammandraget i Alingsås.

Sammankomst 1 och 2 startar 10.00 med första matchen och 14.00 andra matchen (se inbjudan). Speltiderna för sista sammandraget får vi komma överens om i Alingsås beroende på hur vi bestämmer angående speltid/starttid m.m. 

VSF:s Tävlingskommitté